Hejsan

Jag är vaken. Ja, nu vaknade jag. Men jag är fortfarande trött...

TIPS PÅ MEDEL SOM GÖR EN PIGG??


m

hejsan på er alla. Ikväll är det fest. Det ska bli härligt. Max och några kompisar har ordnat den och då ska vi supa och fulla som fan. Tänk vad härligt. Sedan ska jag sova över hos Max när festen är över. Och då, ja, så kan väll allt hända?

Födelsedags fest

Jag kanske borde skriva lite vad som hände på festen med.
Från början var det bara jag, Fia, Max och Sebastian. Sedan kom Lisa, Antonio, Vero, Anna, Maggan, Julia, Sofia och många fler.
Fast efter ca en timma kom det massa folk jag inte ens vet vilka det är ! Dom hade väll hört att det var en fest på G. Vi söp och hade trevligt.

Så, det var min födelsedag...

1 Juni

1 Juni fyllde man ju 15 år. Och inte har jag skrivit det på bloggen heller. varför? Jo, jag hade födelsedags fest på kvällen på stranden så jag hade inte så mycket tid att skriva här.
Men nu har jag skrivit det. Så nu vet alla.



Adiós

Sommar!

Förlåt att jag inte har skrivit, men nu på slutet av terminen har det vart så många fester att jag däckar när jag kommer hem! Dagarna flyter liksom ihop och jag har ingen aning om när jag skrev senast! Nu är det sommarlov i alla fall! Jag känner mig peppad på stranden! Jag och några kompisar ska dit, för att fira sommarlovet... och jag ska försöka hålla mig nykter... i alla fall efter den här festen... Just nu känns festen bara jobbig! Hur ska man ha kul när man är nykter? Jag kanske måste supa ner mig ändå.

Hej

Nu är jag hemma i Sverige igen. Det är nog ganska härligt faktiskt. Mamma vart inte så glad när jag kom hem eftersom att jag piercade en till piercing igen i spaninen, på ögonbrynet. Jätte fint tycker jag, fast det tycker inte mamma...
Jag vet att det inte är så många som komenterar min blogg och sånt, fast jag har märkt att jag har ganska många läsare. Börja komentera så blir jag glad =)

hejdå

Fest

Idag ska jag áka hem. Sá igár hade dom vãrldens fest fõr mig. Det var tunnor med õl och tusen med ciggareter. Jag vet att jag ska fõrsõka bli bãttre, fast igár gick det inte att hindra mig, det var alldeles fõr mycket õl m.m...

Skriver med sedan, jag har hur mycket huvudvãrk som helst..

RSS 2.0