Mis abuelos

Nu ar jag hos mina mor-foraldrar! Dom har internet! Det ar en glad overraskning. Det ar dock ganska storande att inte kunna skriva alfabetets tre sista bokstaver. Jag har gatt pa en massa fracka fester, men jag har oxa vart med min slakt och mina vanner. Det blir manga diskotek da man val ar har! Mina mor-foraldrar ar jatteglada over att jag ar har! Mina gamla kompisar vill hora om Sverige. Nar vi var ute, kom en kille fram till mig, med en hasch-cigg, men jag tackade nej! Vad sager ni om det? Jag brukar inte knarka, men mitt gamla jag hade nog tackat ja... Jag kanske haller pa att bli starkare...

Hasta la vista

España

Jag ar nu pa ett internetcafé i spanien, det ar soligt och varmt och harligt. varfor jag inte har skrivit pa lange var for att jag akte till spanien med nagra kompisar.
Jag ar har for att halsa pa nagra kompisar och min mormor och morfar.

Nej , nu vill Fia sitta med daorn, hejda, skriver mer snart.

Adiós

Malmö

Varför jag inte har skrivit på länge var för att jag tog tåget till Malmö och hälsade på några kompisar, mamma vart inte glad eftersom jag inte sa att jag åkte, menmen.
Jag har shoppad hur mycket som helst nu så min plånbok ekar...

Skriver mer senare, adiós


no fiebre

Ingen feber längre. Jätte glad verkligen =D Har varit rökfri i en vecka nu! Och jag känner inte något speciellt sug på en cigarett heller.

Älskar verkligen mitt nya hål i läppen (L)
 

Några av mina andra hål.


Det är i näsan om ni inte ser det.

Piercing

okej, nu har jag knäppt kort hur det blev, jag är nöjd. Jag vet att bilden ä väldigt liten med skit samma.


Muy bien!

Jag blev skitnöjd med läppen! Imorrn lägger jag ut en bild på den, så får ni se. Jag är fortfarande småfebrig, så vi får se hur det blir med skolan imorrn... Jag har inte rökt på ett tag nu! Jag har till och med tappat räkningen! Nu ska det bara hålla i sig.

Adios!

Fiebre

febern har inte gått ner än...

färgade håret blondare med lite grönt på ena sida och rosa på andra. Ungefär som Kitty Jutbring. Hon är min idol<3 Såklart vart mitt hår inte lika fint som hennes, fast ska fixa lite. =) Imorgon ska Nadja komma och hjälpa mig ta hål i läppen. Jag har redan i mitten och på höger sida, men nu ska jag ta på vänster sida. Peppar som satan! =D


Tengo fiebre!

Ja, jag vet att rökning försvagar immunförsvaret. Jag får väl skylla mig själv... Jag har alltså feber. ): Det är jättejobbigt! Alla får vara ute och ha kul förutom jag! Det gör mig förbannad. Å andra sidan kan jag inte fixa cigg eller sprit in hit, och det är ju positivt. Jag ska förska ta tag i allt nu... Om det inte vore så svårt. :'(

Flash hero

Idag provade jag flash hero på datorn. Det fanns inget ljud så det var jättetråkigt!!!!!!

Chiao!

Hola

Okej, det slutade med att jag följde med Max ut och söp igår ändå, men man är ju bara en människa. Och kanske... bara kanske tog jag en litet litet bloss på en cigarett... Okej, jag rökte tre stycken, men hallå! Det var ju fest!!! DÖM MIG INTE! Jag önskar att jag hade ork att stå emot.. ='(

Adios


Mi

Jag vet att jag röker, dricker, knullar, skolkar och helt skiter i hur mitt liv går, men det är jag. Jag kan inte ändra mig själv. Jag försöker. Jag lovar. Fast det är svårt.
Max bad mig följa han till stan och supa lite ikväll, fast jag sa att jag inte ville. Jag förbättras?

Ai caramba!

Ni undrar säkert varför jag inte skrev igår. Jag hade världens baksmälla sen festen hos Fia! Jag vet vad ni tänker. Jag försöker bättra mig men det är svårt! Jag pallade inte med lektionerna igår. Jag vet att det är dåligt, men jag kunde inte hjälpa det! Ibland känns det som att allt är skit! Jag fattar inte varför jag går till fester, när jag vet att jag kommer må så dåligt efteråt! Jak ska bättra mig... Jag lovar!!!!

Hasta mañana!

3 DSJREC och så ska det fortsätta!!!!


Hola

idag har det inte hänt något speciellt, jag har bara suttit hemma men datorn och TV:n.
Ikväll blir det Fia. Jag får inte vara ute så länge eftersom det är skola imorgon, fast vem bryr sig?
Jag stannar ute till runt ett ändå.
Hejdå, jag har prov i matte imorgon och jag har nästan inte varit på någon lektion, kanske borde plugga lite?

Adiós


haya


Back on crack

Kanske inte just crack.. Fast jag mår jätte dåligt... Jag rökte, jag fick en cigg av en kompis, och jag tog emot den. Och det var hur gott som helst, fast jag mådde jätte dåligt efter eftersom jag verkligen försöker bli av med beroendet. Jag hade alldrig förstått att det skulle vara såhär svårt...

Färgade håret idag. Ljusblont. Det var väll ganska bra? Fast ska nog göra lila slingor imorgon.


Hasta la vista.


5 DSJREC NOOOT!


Sábado

Då var Lördagen äntligen här. En kille på skolan sålde cigg, men jag är ju pank! Peppa juni, så jag får mitt barnbidrag! Annars får jag väl hoppas att jag träffar en tuff Chulo! Han skulle säkert bjussa! Haha, skämt åsido. Ikväll ska jag på fest hos Amanda. Jag känner henne egentligen inte, men vaddå? Det finns säkert gratis öl och nån bjussar säkert på en cigg!

Chiao!

5 DSJREC! HUR STÅR JAG UT?

¡Buenos días!

yo tengo bailando toda la noche. Y la policía está persiguiendo al atracador del banco. No, yo bromear.
Yo tengo estar de comprassólo. Me queda una corona, infierno!

¡Adiós!


jag har dansat hela natten. Och polisen jagar bankrånaren. Nej, jag skojar.
Jag har gått och shoppat. Nu har jag bara en krona kvar, helvete!

Hejdå!


Okej, jag skrev lite på spanska nu... Kanske gjort lite fel eller något, fast jag har jätte bråttom, jag ska ut med några kompisar och har inte tid att skriva mer men jag har skrivit lite om min natt och dag nu. jag kan väll skriva att... Ja, skolan den for jag inte på. Jag ringde och sa att jag var sjuk och for ut och shoppade lite byxor. Tänkte köpa ett par söta skor, fast jag fick slut på pengar!!!




Måste ha!

4 DSJREC


Me llamo Joi

Har jätte ont i huvudet, har haft det hela dagen på skolan... Och idag hade vi NO, och vi har en jätte dålig lärare som heter Anna, så jag och Fia skolkade den lektionen och gick på stan istället. Jag köpte en massa fina grejer faktiskt. Så nu är plånboken tom, fast det var de värt.

Och jag såg snyggaste killen på stan med. Jag och Fia pratade lite med honom, han heter Anton. Hoppas att jag möter på honom lite mer. hehe
MEN DEN SOM SÄGER NÅGONTING TILL MAX ÄR DÖDENS!

Nej, nu ropar mamma och vill ha hjälp med någonting.



3 DSJREC (3 dagar sedan jag rörde en cigg)

Fest

Denna kväll var det en liten fest hos Kalle. Vi drack lite öl och hade trevligt. Jag drack själv bara två eftersom att jag ville hem och sova lugnt. Hur det funkar får jag väl se... Fast jag fick spela gitar hero för första gången, det var väldigt kul, fast jag var inte så duktig.

Nu har det varit TVÅ dagar sedan jag rökte sist, vet inte hur länge jag står ut. Fattar inte att man kan tycka att det är så gott med en lungdödande glödande pinne?



Jag tycker ändå att ni måste medge att för att ha bott i Sverige i fyra år så har jag lärt mig mycket svenska!

Jag har jätte mycket huvudvärk och måste verkligen ta och sova nu.

Bueno noches!

Hola á todos

Hola, Joi här! Jag kommer från spanien, men har bott i Sverige i fyra år. Hoppas att ni kommer att gilla denna blogg! Och att några roliga personer från España kanske också vill skriva lite med mig. Jag är 14 år och kan jag spanska väldigt bra eftersom jag har pratat det tills jag var 10 år. Pratar fortfarande spanska hemma med familjen och sånt, fast jag vill lära mig mer svenska så därför försöker jag prata så mycket svenska jag kan som möjligt.

Skriver lite mer senare fast jag måste nu går ner och äta en Magdalena (en muffins)

Hasta la vista!


RSS 2.0